РФ виводить частину військ із Донбасу: ЗМІ повідомили, куди всю ніч рухалися колони ворожої техніки

Москва перекидає частину путінських окупаційних сил зі Сходу України для посилення охорони у трьох прикордонних регіонах Російської Федерації після інциденту у Бєлгородській області.

Російські окупанти

Фото – 24tv.ua

Telegram-канал «Кримський вітер» пише, що кремлівський диктатор Володимир Путін вирішив після прориву російських добровольців у Білгородську область зміцнити прикордоння країни-агресора, повідомляє «НБН».

У повідомленні сказано, що задля зміцнення оборони Курської, Брянської та Білгородської областей глава РФ готовий послабити оборону на лінії фронту на Донеччині та Луганщині. Окупанти йдуть з районів Лисичанська, Сєвєродонецька, Кремінної та Сватового.

Наміри Кремля підтверджують перехоплення розмов росіян та дані авіарозвідки. Також відомо, що у середу ввечері, 24 травня, і всю ніч великі колони техніки ЗС РФ рухалися через Старобільськ, Луганськ та Краснодон.

Зазначимо, що після успішного рейду бійців «ЛСР» та «РДК» у Бєлгородську область, аналітики повідомляли, що Кремлю доведеться відтягнути частину сил із фронту в Україні.

Exit mobile version