Операція з ліквідації Пригожина виглядає реалістичною: екс-глава зовнішньої розвідки України назвав умову

Екс-начальник Служби зовнішньої розвідки України генерал Микола Маломуж вважає, що операція з ліквідації російського олігарха, власника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина виглядає більш реалістично, ніж усунення кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Євген Пригожин

Фото – rferl.org

В інтерв’ю виданню Оbozrevatel колишній глава Служби зовнішньої розвідки України заявив, що операція з ліквідації «кухаря Путіна» має набагато більше шансів на успіх, ніж у випадку з російським диктатором, повідомляє «НБН».

Маломуж не сумнівається, що з усуненням Пригожина можуть впоратися українські спецслужби, якщо у них будуть необхідні для виконання завдання сили та засоби, яких зараз, на думку генерала, недостатньо.

Він зазначив, що для усунення олігарха необхідно здійснити «грамотно підготовлену операцію». Ліквідація власника «Вагнера», на відміну від ліквідації президента-агресора РФ, не призведе до суперечностей на міжнародному рівні, оскільки Пригожин – бойовик, який безпосередньо здійснює теракти зі своїми найманцями.

Раніше в Інституті вивчення війни розповіли, як Пригожин намагається використати проблеми, що виникли у Росії після прориву у Бєлгородській області.

Exit mobile version