Запустили фейки паралельно з обстрілами: у Міноборони назвали мету дезінформації РФ щодо керівництва України

Заступниця голови Міністерства оборони України Ганна Маляр пояснила, навіщо Російська Федерація розповсюджує фейки щодо представників керівництва нашої країни.

Міністерство оборони України

Фото – mil.gov.ua

У своєму Telegram-каналі заступниця міністра оборони нагадала, що росіяни ведуть також і психологічну війну, намагаючись підірвати нашу психологічну стійкість і єдність, інформує «НБН».

За словами Маляр, для досягнення цих цілей ворог використовує військові та інформаційні методи. Наприклад, армія Путіна навмисно завдає ударів по Києву, оскільки для наших громадян це не просто столиця, а символ незламності та спротиву.

Представниця Міноборони повідомила, що за кілька годин до терору РФ запустила інформаційно-психологічну атаку, сподіваючись дискредитувати представників політичної та військової влади України.

Чиновниця наголосила, що мета обстрілів та дезінформації щодо керівництва країни одна – викликати в українців почуття беззахисності, що ворогові не вдається з початку повномасштабної війни.

Нагадаємо, голова ГУР Кирило Буданов заявив, що Україна відповість на масований терор російських загарбників, змусивши їх пошкодувати про атаки на нашу країну.

Exit mobile version