Ситуація в Бахмуті: Череватий розповів, ким Росія замінює «вагнерівців»

Спікер Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий прокоментував ротацію «армії» Пригожина, повідомивши, ким окупанти замінюють «вагнерівців» у Бахмуті Донецької області.

Сергій Череватий

Фото – podul.ro

В ефірі «24 каналу» Череватий повідомив, що на зміну найманцям ПВК «Вагнер» до Бахмуту заходять регулярні війська країни-агресора. У ці підрозділи окупантів РФ збирає найкращих бійців, яких має, повідомляє «НБН».

За словами спікера Східного угруповання військ ЗСУ, російські загарбники, якими замінюють бойовиків «армії» Пригожина, не на піку своєї готовності через масштабні втрати путінських окупаційних сил.

Череватий запевнив, що новоприбулі путінські солдати не зможуть змінити стратегічну ситуацію, оскільки командування ЗСУ знає їхні можливості та слабкі сторони.

Він додав, що вихід знесилених «вагнерівців» із Бахмута негативно вплинув на морально-психологічний стан окупантів, які бояться, що на них чекає така ж доля.

Раніше в Інституті вивчення війни повідомили про зниження активності ЗС РФ в районі Бахмута і перенаправлення основних сил загарбників на інше місто.

Exit mobile version