Контрнаступ ЗСУ: у Пентагоні розповіли, що відіграє вирішальну роль у масштабній військовій операції України

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі розповів, яке вміння українських захисників забезпечить успіх масштабних контратак.

ЗСУ

Фото – slovoidilo.ua

Представник Міноборони США переконаний, що вирішальну роль в українському контрнаступі відіграє вміння захисників використовувати сучасні танки, інформує «НБН» із посиланням на CNN.

За словами генерала, ця бронетехніка забезпечує вогневу міць та силу, тому її грамотне застосування ЗСУ буде фундаментальним для успіху масштабної військової операції.

Міллі пояснив, що коли армія України почне наступ, танки діятимуть злагоджено з піхотою, артилерією тощо. Також для атак на укріплені позиції ЗС РФ захисники застосують маневри, вивчені на тренуваннях у ФРН.

Представник Пентагону нагадав, що у період Другої світової війни найбільші бронетанкові битви в історії переважно відбувалися на українській території.

Раніше Міллі прокоментував передачу винищувачів F-16 Україні. На думку генерала, ці літаки «не чарівна паличка» і є зброя, яка нібито потрібніша ЗСУ, ніж авіація.

Exit mobile version