ПКС РФ атакували Донецьку область: окупанти скинули авіабомби на Торецьк

Окупаційні сили країни-агресора Російської Федерації продовжують вести злочинну війну проти України, зокрема мирних громадян нашої країни. Так, сьогодні військово-космічні сили окупантів атакували Донецьку область. Під ударом авіабомб опинився Торецьк.

Авіабомба

Фото - liga.net

Як інформує “НБН” із посиланням на повідомлення, оприлюднене Донецькою обласною прокуратурою, загарбники скинули на Торецьк авіабомби. Унаслідок атаки ворога постраждали шестеро людей. Усі вони дістали поранення.

У повідомленні прокуратури йдеться, що сьогодні загарбники обстріляли Торецьк. Згідно з попередньою інформацією, по Торецьку було завдано два авіаудари. Для цього росіяни використовували авіабомби ФАБ-250.

Унаслідок удару ворога було поранено двох жінок 71 і 64 років, а також 45-річного чоловіка. Вони отримали осколкові поранення та були госпіталізовані. 

До того ж контузії внаслідок вибухів отримали троє співробітників правоохоронних органів, які під час вибухів проїжджали повз.

Скинутими росіянами авіабомбами було пошкоджено навчальний заклад, цивільну інфраструктуру, житлові багатоповерхові будинки, а також банківське приміщення та адміністративну будівлю.

Правоохоронними органами України було розпочато досудове розслідування відповідно до частини 1 статті 438 КК України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про удар РФ по Нікополю.

Exit mobile version