Рейд у Бєлгородську область: у РДК заявили про ліквідацію полковника, який раніше вбивав мирних жителів Чечні, Абхазії та України

Представники РДК і Легіону "Свобода Росії" повідомили, що російські війська зазнали втрат в особовому складі серед високопоставлених військовослужбовців армії РФ під час їхнього рейду в Бєлгородську область.

Легіон "Свобода Росії"

Фото - liga.net

Як інформує “НБН” із посиланням на повідомлення РДК і Легіону “Свобода Росії”, на території Бєлгородської області було вбито під час стрілецького бою полковника ЗС РФ Андрія Стьосева.

Згідно з оприлюдненим повідомленням, під час спільної операції представників РДК і ЛСР у Бєлгородській області було вбито Стьосева Андрія Васильовича, військовослужбовця ЗС РФ гвардії, полковника.

На підтвердження своїх слів бійці ЛСР опублікували посвідчення особи нібито Андрія Стесєва. При цьому там додали, що полковник загинув у бою зі зброєю в руках, однак його руки до цього були по лікоть у крові, адже за його наказом його ж підлеглі систематично тероризували населення Бєлгородської області.

Крім того з’ясувалося, що саме цей самий Андрій Стьосєв вбивав мирне населення в Чечні, Абхазії, Югославії, а також Україні.

Нагадаємо, раніше у США прокоментували рейд РДК і ЛСР у Бєлгородську область.

Exit mobile version