ЗСУ відбили опорний пункт РФ і просунулися під Донецьком: війська Путіна, тікаючи, кинули свої позиції

Сьогодні стало відомо про успіх української армії ще на одному напрямку. Йдеться про бої під Донецьком.

ЗСУ

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, згідно з інформацією ТГ-каналу “Вольнодумец“, Збройним силам України вдалося відбити російський опорний пункт і просунутися в районі Старомихайлівки, що під Донецьком.

Ресурс зазначає, що це зовсім не наступ ЗСУ. На цій ділянці росіяни постійно здійснювали провокаційні вилазки і часто обстрілювали наші позиції. Під час чергової вилазки росіян, ЗСУ не тільки відбили атаку, а й істотно просунулися вперед до Старомихайлівки. Бойовики так тікали, що кинули свої позиції.

Сьогодні цілий день вони засипають наші позиції артилерійськими обстрілами. Очевидно, росіянам підвезли боєприпаси, бо вони безперервно обстрілюють.

За інформацією зі стану бойовиків, зазначені позиції під Старомихайлівкою нібито вже кілька разів переходили від однієї сторони до іншої. Російське керівництво наказало підрозділу, який залишив свої позиції, за будь-яку ціну повернути свої позиції. На допомогу їм виділяють кілька БМП і до ранку очікують доповіді про повернення позицій.

Але навряд чи їм це вдасться, тому що останні дві доби в окупантів на Донецькому напрямку одні неприємності: під Мар’їнкою, Вугледаром і Великою Новоселівкою. Про це розповімо завтра, – підсумував ресурс.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, як відповів глава МЗС України Кулеба на запитання про початок контрнаступу ЗСУ.

Exit mobile version