Росія завдала смертельного удару “Калібрами” по Одесі: загинули мирні громадяни

Сьогодні вночі країна-агресор Російська Федерація вчинила черговий акт тероризму, завдавши удару ракетами "Калібр" по Одесі, внаслідок чого є жертви серед мирного населення.

Судно РФ

Фото - ria.ru

Як інформує “НБН“, в Оперативному командуванні “Південь” повідомили, що війська Путіна атакували Одесу в ніч на 14 червня. Близько 02:32 з акваторії Чорного моря Росія випустила по Одесі чотири ракети “Калібр”.

Наслідками ворожого удару стала загибель трьох людей. Поранення отримали понад десять українців. Згідно з попередньою інформацією, дві ракети “Калібр” вдалося збити нашим захисникам.

Унаслідок бою в повітрі, а також вибуховою хвилею було пошкоджено бізнес-центр. Крім того, пошкоджень зазнали магазини в центрі Одеси, житловий комплекс, а також навчальний заклад і McDonald’s. Шістьох людей було поранено.

Через влучання ракети, яку випустили війська Росії, у склад однієї з торгових мереж, було зруйновано близько однієї тисячі метрів квадратних приміщення. На площі чотирьох сотень метрів квадратних почалася пожежа.

Загинули внаслідок ворожого удару троє співробітників складу. Ще семеро людей були поранені. Наразі тривають роботи з розбору завалів, під якими досі можуть залишатися люди. 

Нагадаємо, раніше ми вже писали про ракетний удар РФ по Кривому Рогу.

Exit mobile version