Голодний, у старій касці і без бронежилета – полонений окупант поскаржився на умови, в яких воював під Бахмутом

52-річний полонений окупант Денис Сержа описав жахливу ситуацію в путінських військах, які воювали в районі Бахмуту на Донеччині. Традиційно прозвучали скарги на голод, погане забезпечення та великі втрати у ЗС РФ.

Російський окупант

Фото – unn.com.ua

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський у своєму Telegram опублікував відео розповіді військовополоненого про жахливий стан армії Путіна в районі Бахмута, інформує «НБН».

Загарбник родом із Горлівки Донецької області повідомив, що торік 18 лютого йому зателефонували з роботи. Сержа отримав розпорядження прийти до будинку культури шахти «Кочегарка». Чоловіка записали, завантажили в автобус і відвезли, як він думав, на військові збори.

Наступного дня «визволитель» опинився під Зайцево Бахмутського району з каскою старого зразка, обмеженою кількістю патронів до автомата і без бронежилета. Спочатку окупанти голодували, пізніше їм на 2-3 дні почали видавати мішок хліба на всіх.

Сержа займався переважно тим самим, що й інші – рив траншеї на позиціях і виносив поранених. Він боявся втекти з поля бою, бо побоювався тюремного терміну за дезертирство, адже виховує двох дочок.

За словами загарбника, він сам здався в полон захисникам. Окупанту надали медичну допомогу, нагодували та пригостили цигарками. «Визволитель» запевняє, що на фронт його забрали примусово й закликав путінських солдатів скласти зброю.

Раніше в Мережі з’явилося звернення окупантів, котрі поскаржилися на командування. Загарбники повідомили, що їх кидають на забій і у ЗС РФ ніхто не дорожить особовим складом.

Exit mobile version