Кишки валяються, голови пробиті – окупант розповів про колосальні втрати армії РФ під час визволення П’ятихаток

Російський окупант із підрозділу «Шторм. Осетія» розповів про втрати путінських окупаційних сил під час визволення села П'ятихатки Запорізької області українськими захисниками.

Втрати окупантів на війні в Україні

Фото – myc.news

Партизани руху «АТЕШ» у своєму Telegram-каналі зі слів російського загарбника розповіли, як для армії Путіна проходили бої за П’ятихатки 19 червня, інформує «НБН».

Визволитель розповів, що бойові дії за село почалися з самого ранку і вже до обіду в лавах окупантів було безліч поранених. Він зазначив, що довелося зробити сім рейсів туди-назад, щоб забрати їх із поля бою.

Загарбник бачив кишки, переламані руки та ноги, пробиті голови, крім того, він втратив близького товариша по службі. За його словами, частина підрозділу залишилася в оточенні ЗСУ, решта путінських солдатів виїхали до Мелітополя. Вцілілі мали повернутися у П’ятихатки за побратимами, але з’ясувалося, що у цьому вже не було потреби.

Раніше полонений окупант розповів, як його примусово кинули воювати під Бахмут. Загарбник поскаржився на голод та відсутність нормального оснащення.

Exit mobile version