Взяли курс на самознищення: військовий експерт розповів, яким рішенням росіян можуть скористатися ЗСУ

Військовий експерт, льотчик-інструктор, полковник ЗСУ у запасі Роман Світан розповів про слабкість російських окупантів на фронті, якою гріх не скористатися ЗСУ.

Російські окупанти

Фото – gordonua.com

В ефірі «24 каналу» Світан розповів, що після початку контратак українських військ путінські окупаційні сили обрали тактику утримання лінії оборони за будь-яку ціну. Експерт стверджує, що це дуже неграмотний хід ворога після знищення частини особового складу підривом Каховської ГЕС, інформує «НБН».

За словами полковника, ЗС РФ підтягують свої стратегічні резерви на Луганський напрямок, де проводять наступальні операції, щоб відтягнути на цю ділянку фронту частину українських сил.

Світан вважає, що цієї тактики загарбники дотримуватимуться до 11-12 липня. Намагаючись утримати лінію оборони, росіяни хочуть показати учасникам саміту НАТО свою «стійкість».

Окупанти підтягуватимуть резерви до лінії фронту для досягнення цієї мети, що виводить їхні сили на удар української артилерії. Експерт вважає, що захисникам гріх не скористатися можливістю ліквідувати максимальну кількість ворога та його засобів.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони України розповіли, на яких ділянках фронту є успіхи ЗСУ.

Exit mobile version