Наступ – дорога в останню путь: на Запорізькому напрямку виявили пояснювальні записки «відмовників» ЗС РФ

Захисники на Запорізькому напрямку виявили заяви російських військових про відмову виконувати наказ командирів. У пояснювальних записках путінські солдати розповідають, чому вони не готові йти у наступ.

Російський окупант

Фото – facebook.com/mod.mil.rus

ЗСУ на деокупованих територіях виявили заяви військовослужбовців ЗС РФ, датовані 18 січня 2023 року, в яких вони пояснюють свою відмову виконувати розпорядження командування 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу про наступ.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на «Радіо Свобода».

Окупанти пишуть, що не готові брати участь у військовій операції через моральну та психічну нестійкість, а також відсутність бойового досвіду. За їхніми словами, наступ буде для них «дорогою в останню путь».

Зазначимо, що у травні минулого року СБУ повідомляла, що на Півдні України оснащена новітньою технікою та озброєнням 58-а армія РФ, бійці якої вважалися елітними, була повністю розгромлена.

Як повідомлялося, стало відомо про самогубство підполковника ЗС РФ. Комбат не зміг пережити колосальні втрати свого підрозділу після «м’ясних штурмів» на Півдні України.

Exit mobile version