Люди Путіна «розпилюють» Донбас, Міноборони бреше про «напад» України: Пригожин раптово видав правду про війну

Російський олігарх, власник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин дав нове інтерв'ю, в якому жорстко розкритикував повномасштабне вторгнення РФ в Україну, розвінчавши всі пропагандистські фейки про війну.

Євген Пригожин

Фото – plus.telegraf.com.ua

«Кухар Путіна» записав нове відео, в якому розповів правду про вторгнення російських військ в Україну та викрив брехню Кремля й Міністерства оборони РФ про так звану «СВО», інформує «НБН».

Олігарх заявив, що ЗСУ не бомбили 8 років окуповані території Донецької та Луганської областей, а завдавали ударів по позиціях ЗС РФ. Він уточнив, що Донбас весь цей час «розпилювали» російські олігархи, ФСБ та люди з Адміністрації кремлівського диктатора.

Пригожин заявив, що Україна не збиралася вторгатися у Росію разом із військами НАТО, як це стверджує Міноборони РФ. За словами власника ПВК, Москва могла «злізти з Олімпу» і піти на переговори з Володимиром Зеленським, який після того, як став президентом, був готовий домовлятися із РФ.

«Кухар Путіна» зазначив, що натомість Кремль розпочав війну, щоб поставити на чолі сусідньої країни Віктора Медведчука. Міністр оборони Сергій Шойгу відправив на захоплення Києва найбоєздатнішу частину армії, яка була розгромлена. Пригожин резюмував, що так звана «СВО» – бездарно спланована операція.

Раніше британська розвідка заявила, що олігарх пішов на загострення конфлікту з Шойгу в незручний для міністра оборони час.

Exit mobile version