Контрнаступ ЗСУ: Резніков висловився про ситуацію на фронті, розповівши, до чого прагне військове керівництво

Глава Міністерства оборони України Олексій Резніков висловився про контрнаступ ЗСУ, прокоментувавши ситуацію на фронті. Чиновник пояснив, чому військове керівництво обережне у своїх діях.

Олексій Резніков

Фото – rbc.ua

В інтерв’ю Fox News керівник оборонного відомства заявив, що масштабна військова операція України ще не розпочалася. За словами Резнікова, Україна обережна у своїх діях, щоб не наражати на небезпеку захисників, інформує «НБН».

За словами глави Міноборони, зараз триває підготовка наших військових до контратак, оскільки путінські солдати збудували «сильні оборонні лінії». Чиновник зазначив, що очікування від наступу українських військ було завищено.

Міністр наголосив, що цей рік для України буде переломним, він переконаний, що наша країна здобуде перемогу у війні з РФ. При цьому командування ЗСУ намагається зберегти життя захисників на відміну від керівництва окупантів, яке кидає загарбників для досягнення своїх цілей у «м’ясорубку».

Раніше глава Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба висловився про контрнаступ ЗСУ, розповівши, чого не вистачає Україні для повного успіху масштабної операції.

Exit mobile version