Контрнаступ ЗСУ: Резніков пояснив, чому не варто надавати значення повідомленням про повільне просування військ

Глава Міністерства оборони України Олексій Резніков закликав громадян не надавати великого значення оцінкам ЗМІ щодо повільних темпів контрнаступу ЗСУ, зазначивши, що головні події масштабної операції ще попереду.

Олексій Резніков

Фото – dialog.ua

В інтерв’ю виданню Financial Times глава оборонного відомства закликав не робити ставки на заколоти всередині держави-терориста і не надавати значення повідомленням про повільне просування захисників на фронті, інформує «НБН».

За словами міністра, деокупація низки населених пунктів ЗСУ – не «головна подія» останніх тижнів. Резніков повідомив, що в масштабній операції ще не задіяні основні склади військових, які проходили навчання на Заході, та резерви спеціальних бригад, оснащених сучасною технікою та озброєнням НАТО.

Глава Міноборони запевнив, що як тільки розпочнеться український наступ «усі все побачать». Крім цього, чиновник закликав не сприймати «бунт» ПВК «Вагнер» у РФ як фундаментальну слабкість путінського режиму. Він переконаний, що заколоти в країні-агресорі не здатні приводити нашу армію до успіхів на полі бою.

Нагадаємо, що у Міністерстві оборони Великобританії підрахували, скільки українських територій деокупували захисники під час літньої кампанії.

Exit mobile version