Росіяни розмістили ППО навколо «Кримського титану» у Армянську: ЗМІ повідомили, що готують окупанти

Росіяни продовжують підготовку до теракту на заводі «Кримський титан» у тимчасово захопленому Армянську. Журналісти-розслідувачі Evocation.info повідомили нові деталі активності окупантів.

Завод "Кримський титан"

Фото – Reuters

Розслідувачі Evocation.info з’ясували, що окупанти мілітаризують хімічний завод, розміщуючи навколо нього замасковані системи протиповітряної оборони, інформує «НБН».

Журналісти повідомили, що на території «Кримського титану» можуть перебувати штаби ЗС РФ та склади з боєприпасами. До заводу, що не функціонує, ведуть залізничні колії, на яких зафіксовано безліч товарних вагонів.

Використання небезпечного стратегічного об’єкта росіянами у якості складу для снарядів створює передумову виникнення аварійної ситуації на підприємстві.

У разі вибуху на заводі загарбники мають намір звинуватити в загрозі екологічної катастрофи українські війська, проте є докази, що на «Кримському титані» небезпечну ситуацію створюють саме окупанти.

Нагадаємо, в ОК «Південь» спрогнозували наслідки теракту на заводі в Армянську, зазначивши, що його масштаби будуть більшими за підрив Каховської ГЕС.

Exit mobile version