Вважають витратним матеріалом, ставляться, як до м’яса – полонений окупант поскаржився на масштабні втрати у ЗС РФ

33-річний полонений російський загарбник Петро Карпов поскаржився на порядки в путінських окупаційних військах та масштабні втрати в армії РФ. За словами окупанта, до солдатів ставляться як до «гарматного м'яса».

Російський окупант

Фото – reuters.com

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський у своєму Telegram-каналі опублікував розповідь «визволителя» родом з міста Азов Ростовської області, інформує «НБН».

На «сповіді» Карпов зізнався, що йому не сподобалося воювати в Україні. За його словами, «смерть, бруд, страх» не варті жодних грошей, «ні мільйонів, ні мільярдів».

Окупант поскаржився на ставлення до особового складу путінських військ. Росіянин розповів, що мобілізованих формально готують до бойових дій. Загарбників у ЗС РФ вважають витратним матеріалом і ставляться до них як до м’яса, тому в лавах «визволителів» колосальна кількість поранених та «двохсотих».

Раніше в Мережі поширилося відеозвернення залишків розгромленої роти «Шторм Z». Путінські солдати поскаржилися, що їх «обнуляють» та відмовилися воювати.

Exit mobile version