Інвестор столичного ТРЦ «Respublika Park» відзначив 10-річчя успішної роботи

Заснована десять років тому, австрійська компанія Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH змогла досягти вагомих результатів на ринку нерухомості Центральної та Східної Європи.

У святкуванні ювілею компанії, яке відбулося в австрійському парламенті, взяли участь впливові особи з індустрії фінансів та ринку нерухомості. Серед найуспішніших проєктів інвестора — найбільший ТРЦ у Східній Європі – торговий  центр «Respublika Park» у Києві.

Trafin працює на ринку з 2013 року та входить до віденської групи компаній T&F, Компанія вкладає кошти в житлові, готельні та торгові комплекси по всьому світу.

«Протягом 10 років важкої праці ми вже мали успіх у багатьох проєктах. Однак, ми не збираємося ставити на цьому крапку. Вже незабаром озвучимо наші плани, які почнемо реалізовувати  якйнайшвидше», – розповів під час урочистостей Василь Толстунов, керівний директор компанії Trafin.

У 2021 році компанія Trafin відкрила ТРЦ «Respublika Park», який став відображенням успіху компанії. Кілька років тому компанія вирішила спрямувати інвестиції в Україну з метою зміцнення економічного партнерства між Заходом і Сходом.

«Вже десять років компанія Trafin активно працює на ринку, і це є великим досягненням, свідченням професіоналізму та відданості своїй справі в сфері нерухомості. Наш досвід показує, що інвестувати в український проєкт – це ефективно. Ми з нетерпінням очікуємо подальших досягнень компанії Trafin, яка втілює безліч захопливих ідей у життя», – зазначила Юлія Щаслива, генеральна директорка ТРЦ «Respublika Park».

Минулого року група T&F успішно придбала торговий комплекс Kitz Galleria, що знаходиться у самому центрі мальовничого міста Кітцбюель. Придбання цього комплексу стало одним із найвизначніших досягнень компанії, що свідчить про її постійне прагнення до розвитку і розширення портфелю комерційної нерухомості.

Захід з нагоди святкування, організований компанією Trafin, перетворився на незабутню художню подію, що не лише об’єднала людей для спілкування та обміну досвідом, але й надала цьому моменту неповторної атмосфери. Під час заходу були презентовані твори відомої німецької художниці Петри фон Казінян, яка активно працює у Відні. Частина зібраних коштів від продажу її картин буде використана на благодійні цілі в рамках ініціативи Austrian Aid Community (AAC). Благодійний фонд Austrian Aid Community був створений у 2022 році родиною Толстунових з метою об’єднання підприємців та компаній з усіх регіонів Австрії для збору коштів та надання фінансової та гуманітарної допомоги жертвам війни в Україні.

Додаткова інформація: Віденська компанія Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH була заснована у 2013 році та її основним видом діяльності є операції з нерухомістю. Trafin входить до групи T&F – бізнесу родини Толстунових. Компанія займається розробкою проєктів, торгівлею сировиною та сільськогосподарськими товарами, нерухомістю, ІТ-послугами та консалтингом. Вона є великим інвестором в Україні. Клієнтами групи T&F є відомі міжнародні компанії, такі як Centerra Gold, Kapsch TrafficCom, Samsung C&T, RWA Raiffeisen та інші.

Exit mobile version