Симпатизують «Вагнеру» – Данілов розповів, скільки генералів ЗС РФ не хочуть йти за Путіним

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов повідомив, що йому відома кількість генералів армії Російської Федерації, які підтримують олігарха, ватажка ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина.

Олексій Данілов

Фото – pravda.com.ua

У коментарі агентству Reuters чиновник заявив, що щонайменше 14 генералів військ країни-агресора симпатизують «кухарю Путіна» і не хочуть слідувати за кремлівським диктатором, який розв’язав повномасштабну війну проти України, інформує «НБН».

Журналісти пишуть, що вони не змогли підтвердити чи спростувати слова секретаря РНБО про підтримку ватажка ПВК «Вагнер» військовим командуванням держави-терориста.

Проте представники агентства поспілкувалися з громадянами РФ, які були свідками «маршу справедливості» армії Пригожина. Значна кількість людей, зокрема військових, симпатизувала бойовикам, які мали намір захопити Москву.

Зазначимо, що начальник військової розвідки України Кирило Буданов розкрив, до якого стратегічного об’єкта армії РФ у Воронежі дісталися найманці «Вагнера» під час «заколоту».

Exit mobile version