Відправили воювати під Бахмут без їжі та води, «кинули» на гроші: полонений окупант поскаржився на «порядки» у ЗС РФ

20-річний окупант Бояшнєв Роман родом із Оренбурзької області здався в полон ЗСУ. Загарбник традиційно поскаржився на жахливі умови ЗС РФ, у яких йому доводилося воювати.

Російський окупант

Фото – inform.zp.ua

Відео «сповіді» путінського солдата у своєму Telegram-каналі опублікував командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, інформує «НБН».

За словами Бояшнева, він хотів бути військовим, спершу пішов на строкову службу у армію країни-агресора і через два місяці підписав контракт. Окупант зізнався, що за участь у так званій «спецоперації» йому обіцяли щомісяця виплачувати 400 000 рублів. Проте загарбника «кинули», адже отримував він удвічі менше.

На українську землю «визволитель» прийшов у жовтні минулого року. Росіянин стверджує, що спочатку він був на Херсонщині, після його батальйон відправили на доукомплектацію через велику кількість «двохсотих».

Далі путінський солдат опинився в Енергодарі, де нібито понад п’ять місяців рив окопи поблизу Запорізької АЕС. Звідти його кинули під Бахмут на Донеччині, де довелося воювати без їжі та води. На шостий день його позицію оточили захисники, запропонувавши «визволителям» здатися в полон, на що Бояшнєв погодився, бо не хотів померти у 20 років.

Раніше полонений загарбник розповів, що в ЗС РФ солдатів вважають витратним матеріалом, поскаржившись на великі втрати армії Путіна.

Exit mobile version