Вламуються у квартири, навіть якщо господарі вдома: у Луганській ОВА розповіли про ситуацію в окупованому Сєвєродонецьку

Керівник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор розповів, що у тимчасово захопленому Сєвєродонецьку процвітає мародерство. Зловмисники проникають навіть у житло, де знаходяться господарі.

Сєвєродонецьк

Фото – weukraine.tv

У своєму Telegram-каналі голова Луганської ОВА розповів, що у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку майже в усі квартири проникли мародери. Раніше злочинці взламували житло городян, які евакуювалися, проте зараз взялися за будинки, власники яких не поїхали, інформує «НБН».

За словами чиновника, зловмисники стежать за сєвєродончанами і, коли ті виїжджають за місто чи у Луганськ для оформлення документів, проникають у квартири та будинки.

Лисогор зазначив, що мародерів іноді не бентежить і присутність господарів: злодії можуть пробратися в будинок, навіть якщо там знаходяться люди. Довести щось у таких ситуаціях дуже складно, оскільки у Сєвєродонецьку немає мобільного зв’язку, а «правоохоронні органи» окупантів не працюють.

Нагадаємо, голова військової адміністрації Сєвєродонецького району Роман Власенко пояснив, чому росіяни заборонили в’їзд та виїзд із міста у Кремінній та Рубіжному.

Exit mobile version