Щотижня 10 жителів Мелітополя потрапляють у полон: Федоров повідомив про зміну тактики викрадень окупантами

Мер Мелітополя Іван Федоров розповів, що окупанти у тимчасово захопленому місті продовжують викрадати людей. Щотижня по десять місцевих жителів потрапляють у полон до росіян.

Російські окупанти у Мелітополі

Фото – apostrophe.ua

Міський голова повідомив, що останнім часом російські загарбники посилили тиск у тимчасово окупованому Мелітополі. Терор та пошук диверсантів «визволителями» набирає обертів.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на «Ріа Мелітополь».

За словами мера, росіяни регулярно викрадають мелітопольців, стабільно беруть у полон по десять містян на тиждень. Крім того, окупанти змінили тактику.

Федоров пояснив, що раніше окупанти приходили, швидко забирали людину, проводили обшук та йшли. Зараз «визволителі» приходять вночі, будять усіх мешканців багатоповерхового будинку з метою залякування, потім виводять людину в наручниках та з мішком на голові, після чого проводять обшук.

Міський голова додав, що у такий спосіб росіяни посилюють паніку серед мелітопольців. Люди намагаються якомога рідше залишати свої будинки, оскільки знають, що на вулиці на них чекає небезпека.

Нагадаємо, у ЗСУ розповіли про наступ захисників на Мелітополь та Бердянськ, розповівши, що стане сюрпризом для путінських військ.

Exit mobile version