Ваш час вийшов – бійці «РДК» та «ЛСР» заявили про полювання на путінського генерала Нікіфорова

Російські добровольці у прямому ефірі звернулися до генерал-лейтенанта, командувача угрупуванням ЗС РФ «Захід» Євгена Нікіфорова. Бійці «Легіону Свобода Росії» та «Російського добровольчого корпусу» заявили, що вони розпочали полювання на путінського воєначальника.

Генерал ВС РФ Євгеній Нікіфоров

Фото – facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

Звернення російських добровольців пролунало в ефірі радіо країни-агресора на території Бєлгородської, Брянської та Курської областей, повідомляє «НБН» із посиланням на «24 канал».

У той час, як Никифоров перевіряв позиції окупантів, бійці «РДК» і «ЛСР» дізналися про його місцезнаходження, звернувшись до генерала у прямому ефірі.

Добровольці повідомили путінському воєначальнику, що партизанам відомо, де він буває, якими дорогами їздить, де ночує і навіть, що їсть на обід.

Бійці повідомили командувачу загарбників, що на нього почалося полювання і він відповість за поранених і вбитих солдатів російської армії на війні в Україні, а також за фінансові махінації на будівництві оборонних споруд.

«Ваш час вийшов», – попередили Нікіфорова військові «РДК» та «ЛСР».

Раніше стало відомо про те, що Міноборони країни-агресора позбавилося від путінського воєначальника, який керував загарбниками на Запорізькому напрямку.

Exit mobile version