«Вагнерівці» щось замислили на 5 серпня: Пригожин терміново відкликає найманців ПВК із відпусток

Російський олігарх Євген Пригожин відкликає всіх найманців своєї ПВК «Вагнер» із відпусток. «Кухар Путіна» розпорядився, щоб усі бойовики до 5 серпня прибули до таборів на території Республіки Білорусь.

ПВК "Вагнер"

Фото – uanews.net

У Центрі національного спротиву повідомили, що до 5 серпня всі «вагнерівці» мають повернутися до таборів на білоруській території, інформує «НБН».

За даними ЦНС, усіх найманців приватної військової компанії Пригожина відкликають із відпусток. Бойовиків максимально перекидають у РБ, оскільки на суботу у ПВК заплановані невідомі заходи, якими керуватиме особисто «кухар Путіна».

Точних даних про плани олігарха немає, проте, ймовірно, йдеться про організацію провокацій поблизу польського та литовського кордонів, зокрема, за участю нелегальних мігрантів.

Відомо, що до Білорусі прибули терористи, які мають досвід перевезення нелегальних мігрантів та контрабандної діяльності. Злочинцям видають форму прикордонників РБ, які супроводжуватимуть біженців під час спроби перетину кордону. Ймовірна ціль провокації – «Сувалкський коридор».

Зазначимо, що раніше Пригожин заявляв про відсутність необхідності вербування нових найманців до групи «Вагнера», повідомивши, що більшість бойовиків перебувають у відпустці.

Exit mobile version