У окупантів назрівають проблеми через «бавовну» у Криму: екс-командир «Айдара» пояснив істерику росіян

Екс-командир взводу батальйону «Айдар», громадський активіст, голова Національного антарктичного наукового центру Євген Дикий прокоментував істерику окупантів у Криму через нещодавні вибухи на півострові.

Вибух у Криму

Фото – stopcor.org

Дикий заявив, що у загарбників у Криму назрівають серйозні проблеми після чергової «бавовни». Екс-командир «Айдара» зазначив, що на півострові завжди залишалася частина населення, яка вважає себе громадянами України та жертвами окупації РФ, інформує «НБН» з посиланням на «Апостроф».

За словами військового, ці люди не завжди можуть робити щось зі зброєю в руках, проте передають важливу інформацію про активність росіян Києву та влаштовують диверсії.

Активіст пояснив, що в Криму у ЗС РФ немає маленьких складів, тому «хлопки» на півострові серйозно б’ють по матеріальному забезпеченню підрозділів армії Путіна, які воюють на півдні України.

Якщо захисники вийдуть на оперативний простір Запоріжжя та Херсонщини, «друга армія світу» не зможе утримати Крим, незважаючи на кількість солдатів на його території, міст у Керченській протоці буде ліквідовано. Тому росіяни панікують, оскільки збереження фронту на Запоріжжі – єдиний шанс зберегти РФ контроль над півостровом.

Нагадаємо, що у середу, 2 серпня, потужні вибухи пролунали на стратегічному об’єкті росіян під Сімферополем.

Exit mobile version