Українців попередили про нові масовані ракетні удари РФ: у ГУР МОУ озвучили подробиці

Наша країна протягом усього часу працює над посиленням власної системи протиповітряної оборони. Однак, незважаючи на це, потрібно бути готовими до нанесення нових масованих ударів з боку ворожих сил.

Повітряна атака

Фото - censor.net

Як інформує “НБН” з посиланням на Укрінформ, з такою заявою виступив представник ГУР МОУ Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону.

Зокрема, Юсов заявив, що Росія є країною-терористом. І терористи РФ можуть продовжувати такого роду терористичні атаки, а нам потрібно бути готовими до цього.

За його словами, вже безліч разів спостерігалося, як російська сторона завдавала ракетних ударів по мирному населенню України, містам, де не ведуться бойові дії. Тож думати про те, що в майбутньому це не повториться, вельми наївно.

Він додав, що наша країна прекрасно розуміє, з ким має справу, і зараз Україна старанно працює над тим, щоб було посилено систему ППО. А про те, що загрози подальших обстрілів існують, розуміють не тільки в нашій країні, але так само і партнери України, з якими постійно обговорюється питання необхідності посилення захисту українського неба.

  Нагадаємо, раніше Юрій Ігнат розповіла про повітряну атаку РФ на Україну ракетами “Кинджал”.

Exit mobile version