Смертельний удар РФ по Запоріжжю: детальна інформація про наслідки ракетного обстрілу

Сьогоднішній вечір, дев'ятого серпня, став трагічним для деяких жителів Запоріжжя. Причиною тому є ракетний удар країни-агресора Російської Федерації, який припав на цивільну інфраструктуру міста. Далі в матеріалі подробиці про наслідки воєнних злочинів РФ для жителів Запоріжжя.

Вибух

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, українські засоби масової інформації пишуть, що внаслідок сьогоднішнього удару військ Путіна по Запоріжжю загинуло двоє людей. Щонайменше ще семеро громадян міста постраждали.

Зазначається, що під час повітряної тривоги в місті прогримів вибух. Це сталося в Шевченківському районі міста о 19 годині 40 хвилин.

Через деякий короткий час після події голова Запорізької ОВА Малашко повідомив у телеграм-каналі, що російські окупаційні сили завдали удару за допомогою “надточної зброї” по Шевченківському району. Наслідками удару стали пошкодження храму і торгових точок. Також вибило шибки в багатоповерхових житлових будинках і трьох навчальних закладах.

Згідно з оприлюдненою представниками Міністерства внутрішніх справ України інформацією, відомо про сімох поранених і двох загиблих людей. Три людини з постраждалих перебувають у важкому стані.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про вибух у Запоріжжі під час повітряної тривоги.

Exit mobile version