Окупанти почали частіше використовувати на фронті ударні дрони: Череватий розповів, як ЗСУ борються з безпілотниками ворога

Спікер Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий повідомив, що російські загарбники на фронті почали частіше використовувати безпілотники, зокрема ударні дрони.

Збитий дрон-камікадзе

Фото – reuters.com

В ефірі національного телемарафону представник Східного угруповання військ зазначив, що «друга армія світу» почала частіше застосовувати на фронті БПЛА, насамперед ударні, інформує «НБН».

За словами Череватого, використання дронів російськими загарбниками –одне із щоденних ключових питань, яке порушує командування під час нарад.

Він зазначив, що кожна дія викликає протидію і захисники знають, як боротися з ворожими «пташками». Українські військові роблять усе, щоб знищити безпілотники ЗС РФ – застосовують спеціальні розрахунки, протидронові сітки та РЕБ.

Спікер Східного угруповання додав, що українці щодня можуть бачити, як бойові БПЛА ЗСУ ліквідують російську бронетехніку, ЗРК та інше.

Раніше Череватий прокоментував ракетні обстріли Кругляківки та Покровська. Він пояснив, чому росіяни завдають повторних ударів по цивільній інфраструктурі.

Exit mobile version