У Генштабі ЗСУ розповіли, на яких напрямках на Донбасі наступають війська РФ

У Генеральному штабі Збройних сил України прокоментували ситуацію на фронті. Зокрема, там заявили, на яких напрямках намагається наступати противник.

Окупант

Фото - lb.ua

Як інформує “НБН“, у зведенні Генштабу ЗСУ йдеться, що окупаційні війська Росії наступають у районі Бахмута, Куп’янська, а також Донецька. Крім того, вони контратакують поблизу Урожайного.

Так, військові заявляють, що впродовж доби на фронті відбулося три десятки бойових зіткнень. У напрямку Куп’янська ворог намагається наступати в районі Синьківки, а також Іванівки. Однак успіху вони там не мали.

Також зазначається, що поруч із Бахмутом війська Росії атакували в районі Богданівки, Білої гори, а також Кліщівки. Силам оборони вдалося відбитися. 

Поруч із Донецьком воїни ЗСУ продовжують стримувати наступ ворожих сил у районі Авдіївки та Мар’їнки. А на Тимчасовому виступі загарбники війська РФ намагалися відновити втрачене раніше становище біля Урожайного. 

Водночас Збройні сили України продовжують наступати на Мелітополь і Бердянськ. Сили оборони нашої країни закріплюються на досягнутих рубежах, а також ведуть контрбатарейну боротьбу.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про слова Тарнавського щодо успіху ЗСУ на Таврійському напрямку.

Exit mobile version