Бинтиком-джгутиком вже не врятуєшся – офіцер РФ поскаржився на величезні втрати окупантів від касетних снарядів

Полковник армії країни-агресора Петро Шувалов розкрив правду про втрати путінських окупаційних сил на війні в Україні. Особовий склад ЗС РФ стрімко скорочується, зокрема завдяки застосуванню касетних снарядів ЗСУ.

Касетні снаряди

Фото – mil.in.ua

У своєму Telegram-каналі офіцер путінської армії повідомив, що нещодавно в районі Токмака на Запоріжжі захисники завдали удару касетними снарядами по позиціях ЗС РФ. Уламки посікли водіїв та вантажну техніку, проте оборонне відомство держави-терориста не повідомило про інцидент, інформує «НБН».

За словами Шувалова, Москва мала кинути всі сили на те, щоб заблокувати постачання таких боєприпасів до України, нібито був такий шанс. Тепер на передовій загарбникам не солодко, оскільки ЗСУ майстерно завдають по них ударів, від яких окопи не рятують. Великим втратам окупантів сприяють і проблеми з російською медициною.

«Бинтиком-джгутиком вже не врятуєшся», – пояснив полковник, зазначивши, що після обстрілу такими снарядами, тим, хто вижили, потрібна серйозна медична допомога.

Офіцер додав, що після прильоту касетних боєприпасів із «визволителів» в окопах утворюється «каша з живих та вмираючих». Шувалов бачить єдине рішення у цій ситуації – застосовувати контрбатарейну боротьбу, якої у «другої армії світу» немає.

Раніше священик РПЦ, який рвався до України, поскаржився, що йому дали автомат і відправили в окоп, що не входило у його плани.

Exit mobile version