Для Путіна це єдиний прийнятний формат: Данілов розповів, на який крок для остаточного вирішення українського питання пішла РФ

Нині країна-окупант Російська Федерація мобілізує всі власні ресурси для того, щоб "остаточно вирішити українське питання".

Володимир Путін

Фото - 24tv.ua

Як інформує “НБН“, про це пише у своєму ТГ-каналі військовий кореспондент Андрій Цаплієнко, посилаючись на заяву секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данілова.

Згідно з оприлюдненим повідомленням, у Кремлі не розглядають жодних варіантів майбутнього, в якому Україна існуватиме, як суверенна незалежна країна.

Особисто для Путіна, як ідеться в повідомленні, єдиним прийнятним форматом є остаточна, раз і назавжди, ліквідація “українського питання”.

Уже, станом на поточний момент, усі рішення ухвалено. Ба більше, вони остаточні. А все інше – це ілюзія самообману.

Наостанок журналіст Андрій Цаплієнко, говорячи про “остаточне розв’язання українського питання”, наголосив, що такий евфемізм, всупереч явній аналогії “Endlösung der Judenfrage”, гітлерівським “остаточним розв’язанням єврейського питання”, активно використовує преса Росії. Він означає повну ліквідацію народу, який фашистська країна вважає собі загрозою.

 Раніше ми писали про реакцію Данілова на заяву НАТО про членство України в Альянсі.

Exit mobile version