На Запоріжжі полк окупантів втік із позицій: у РФ порушили кримінальну справу через дезертирство загарбників

У Запорізькій області полк «другої армії світу» покинув свої позиції. Окупанти втекли після кількох невеликих обстрілів українських військових. Також у регіоні зафіксовано випадок відмови загарбників іти на штурм.

Російський окупант

Фото – ЕРА

Активісти військового руху українців та кримських татар «АТЕШ» у своєму Telegram повідомили, що у Запорізькій області під селом Вербове 177 полк морської піхоти ЗС РФ втік із позицій, інформує «НБН».

Декілька невеликих обстрілів ЗСУ змусили солдатів «другої армії світу» зробити «жест доброї волі» на одній із найгарячіших ділянок фронту. Після втечі загарбників у країні-агресорі порушили проти них кримінальну справу через дезертирство.

Партизани також повідомили, що у регіоні в неділю, 20 серпня, десантники однієї з рот 247 полку ЗС РФ відмовилися виконувати наказ. Окупанти не захотіли штурмувати позиції захисників поблизу населеного пункту Старомайорське. Після бунту їхнього командира затримали та доставили до Маріуполя.

Нагадаємо, «кадирівці» на Запоріжжі поширюють фейк про гігантські дрони ЗСУ з клешнями, які викрадають поранених окупантів.

Exit mobile version