Ворогу потрібно небагато часу, щоб підготувати удар – у Повітряних силах попередили про провокації РФ на День Незалежності

Спікер Командування Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат попередив українців про провокації країни-агресора на День Незалежності.

Юрій Ігнат

Фото – armyinform.com.ua

В ефірі національного телемарафону речник Повітряних сил зазначив, що представники ЗМІ напередодні важливого для всієї країни свята цікавилися, що чекати від російських окупантів цього дня, інформує «НБН».

За словами Ігната, можливо, на День Незалежності України будуть провокації військ держави-терориста, а можливо і не будуть, при цьому небезпека для жителів нашої країни існує щодня.

Полковник нагадав, що нікуди не поділися ворожі кораблі з Чорного моря, БПЛА чи літаки стратегічної авіації загарбників, тому 24 серпня, як і будь-якого іншого дня громадяни повинні берегти себе та дотримуватися інструкцій військових адміністрацій.

Він додав, що армії Путіна потрібно небагато часу, щоб підготувати удар і сьогодні окупанти можуть здійснити підлі дії, зокрема авіаційні обстріли.

Нагадаємо, у ГУР МОУ закликали росіян не розслаблятися у День Незалежності України.

Exit mobile version