Сирський розповів про напружену оперативну обстановку на східному фронті: що відбувається на Лиманському та Куп’янському напрямках

Після цілого місяця запеклих бойових дій, під час яких ворог зазнав значних втрат на Лиманському та Куп'янському напрямках, противник проводить перегрупування власних сил, перекидаючи в цей же час із Росії нові сформовані бригади, а також дивізії.

Генерал Сирський

Фото - rbc.ua

Як інформує “НБН” із посиланням на Military Media Center, з такою заявою виступив командувач сухопутних військ Олександр Сирський.

 Він, зокрема, зазначив, що на східному напрямку обстановка залишається досить важкою. Командувач наголошує, що головною метою таких заходів є Military Media Center Сирський каже, що ворожі сили активно продовжують вести бойові дії на східному напрямку.

Водночас, згідно з інформацією, озвученою Сирським, ворожі сили активно продовжують здійснювати потужний вплив вогнем за допомогою артилерійських систем, а також активно використовуючи бойові літаки. Коли військові ЗСУ перебувають у таких умовах, вони повинні дуже швидко вживати всіх необхідних заходів для того, щоб оборону на загрозливих ділянках було посилено, а також потрібно просунутися вперед там, де це можна зробити.

 Командувач Сухопутних військ ЗСУ Сирський зазначив:

Для того, щоб ці завдання були реалізовані, я спланував свою чергову робочу поїздку на Куп’янський і Лиманський напрямки.

Наостанок генерал Сирський наголосив, що під час роботи разом із командирами оперативно-тактичних угруповань і бригад було ухвалено всі необхідні рішення та заходи для посилення нашої оборони, а також відбиття атак з боку ворога.

 Нагадаємо, раніше Сирський продемонстрував відео ліквідації позиції росіян за допомогою артилерійської системи HIMARS.

Exit mobile version