На час війни: Зеленський хоче, щоб корупція дорівнювала державній зраді

Глава Української держави Володимир Олександрович Зеленський має намір подати проєкт закону, який прирівнюватиме корупцію до державної зради. Такий документ діятиме на час воєнного часу в країні.

Володимир Зеленський

Фото - lb.ua

Як інформує “НБН“, про це в ефірі національного телемарафону Зеленський заявив в інтерв’ю телеведучій Наталії Мосейчук.

У своїй заяві президент зазначив, що він поставив завдання, і законодавцю України будуть тепер запропоновані його пропозиції щодо прирівнювання корупції до державної зради на час воєнного часу в країні.

Також Зеленський додав, що він поставив завдання і законодавцю України будуть запропоновані мої пропозиції щодо прирівнювання корупції до державної зради на воєнний час. За словами українського лідера, така “зброя” постійно в суспільстві діяти не може, але на період воєнного часу, як вважає президент, це дуже допоможе.

Глава держави не знає, чи буде це підтримано законодавцем, але все ж таку пропозицію буде внесено на розгляд. Дуже важливо зараз не закручувати гайки і не дивитися щоразу на той чи інший гострий кричущий випадок. Але, як підкреслив Зеленський, необхідно запроваджувати системні речі.

Нагадаємо, раніше Зеленський розповів, що Київ очікує від партнерів щодо постачання зброї у вересні.

Exit mobile version