Залужний провів таємну нараду з НАТО: Подоляк прокоментував захід 

Главнокомандующий Вооруженными силами Украины Валерий Залужный провел «тайное» совещание с НАТО, что прокомментировал советник главы Офиса президента Украины Михаил Подоляк.

Залужний

Фото - Liga.net

Як інформує “НБН“, в ефірі національного телемарафону радник глави ОПУ Михайло Подоляк розповів, що “таємна” нарада головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного була секретом тільки для преси.

Дослівно із заяви Подоляка:

Це секретна нарада тільки для мас-седіа. Валерій Залужний веде активне спілкування з представниками міністерств оборони або ж Генеральних штабів наших партнерів. Майже щодня.

Радник глави ОПУ наголосив, що такого роду наради таки відбуваються, адже потрібно постійно вносити корективи щодо тактики, а також стратегій, дивитись, що робить Російська Федерація, а також пояснювати своїм партнерам, що необхідно Україні та чи можуть військовослужбовці очікувати на додаткові ракети, на додаткову фронтову ППО або на авіацію F-16. 

Подоляк також зазначив, що такого роду консультації постійно відбуваються з партнерами України – це Сполучене Королівство та Сполучені Штати Америки. Однак, як підкреслив радник Єрмака, про що саме вони йдуть, в ефірі ніхто обговорювати цього не буде.

Нагадаємо, раніше головнокомандувач Збройних сил України оприлюднив кадри знищення російського танка на фронті бійцями ЗСУ.

Exit mobile version