Резніков про мобілізацію в Україні: чи є критична ситуація і чи потрібно терміново поповнювати лави

План із мобілізації станом на сьогодні, за словами глави Міноборони України Олексія Резнікова, ще не виконано. Він розповів про те, чи є необхідність сьогодні проводити нову хвилю мобілізації в Україні.

Олексій Резніков

Фото - pravda.com.ua

Як інформує “НБН” із посиланням на “Ліга.НЕТ“, за словами глави оборонного відомства, станом на сьогоднішній день необхідності проводити нову хвилю мобілізації в Україні немає. Під час прес-конференції він ствердно заявив, що сьогодні немає жодної такої критичної ситуації, через яку довелося б збільшити мобілізаційний план.

На запитання журналіста про те, чи будуть восени збільшені мобілізаційні плани, Резніков відповів, що може сказати про те, що план мобілізації, затверджений парламентом відповідно до подання, ще досі не виконаний. Він пояснив, що це означає, що у країни сьогодні немає жодної необхідності оголошувати нову хвилю мобілізації для збільшення чисельності. Іншими словами, Україна ще має ресурс з точки зору правового плану.  

Отже, за словами Рєзнікова, найближчими місяцями необхідності порушувати питання про збільшення планки мобілізації стояти не буде.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що уряд України зняв обмеження на виїзд ще однієї категорії населення.

Exit mobile version