Окупанти у Бахмуті опинилися у пастці, бояться заходити до Авдіївки: Маляр повідомила про ситуацію на фронті на Донеччині

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила про ситуацію на фронті в Донецькій області. За словами чиновниці, путінські окупаційні сили в Бахмуті потрапили у пастку завдяки успішній роботі захисників. Невтішний стан ЗС РФ й у інших населених пунктах регіону.

Бахмут

Фото – АР

В ефірі національного телемарафону заступниця голови Міноборони України розповіла, що ЗСУ успішно просуваються в районі Бахмута. У той же час російські загарбники в місті-фортеці потрапили в пастку, інформує «НБН».

Представниця оборонного відомства зазначила, що путінські солдати не можуть повноцінно пересуватися Бахмутом і не можуть вийти з нього завдяки просуванню захисників по південному флангу та їх виходу на велику кількість панівних висот.

Є успіхи у захисників і в районі Кліщіївки, Курдюмівки та Андріївки, там тривають бої. Запеклі битви йдуть поблизу Мар’їнки та Авдіївки, де воюють дуже сильні бригади армії України.

«Друга армія світу» не може взяти Мар’їнку майже рік. ЗС РФ намагаються взяти Авдіївку в кільце, не заходячи до міста, оскільки бояться загрузнути у боях.

Раніше заступниця міністра розповіла, як армія Путіна намагається відвернути увагу Сил оборони від Бахмутського напрямку.

Exit mobile version