Данілов висловився про іноземну аналітику щодо війни в Україні: що не враховують ЗМІ у гонитві за «лайками»

Секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов вважає, що іноземна аналітика про війну в нашій країні завдає більше шкоди, ніж приносить користі, розповівши, що не враховують ЗМІ, публікуючи таку інформацію.

Олексій Данілов

Фото – euroradio.fm

На своїй Facebook-сторінці чиновник звернув увагу на те, що останнім часом у пресі все частіше розповідають про «повільний контрнаступ ЗСУ», «великі втрати техніки», «розпорошення сил» тощо, інформує «НБН».

Секретар РНБО пояснив, що аналітики у своїх судженнях спираються на застарілі чи не досліджені дані, тому роблять поверхневі висновки, які є небезпечними.

Данілов зазначив, що медіа в гонитві за «лайками» забувають, що подібної війни з часів Другої світової не було і всі бойові процеси в нашій країні, зокрема на фронті, є найновішими, тому їхні наслідки можуть бути не помітними одразу.

Чиновник додав, що експерти, які коментують український контрнаступ, не мають оновленого теоретичного багажу, що тільки формується. Тому всі оцінки та прогнози про хід війни в нашій країні потрібно сприймати з урахуванням перелічених обставин.

Раніше Данілов висловився про удари безпілотників по столиці країни-агресора.

Exit mobile version