Захисники України підірвали російський катер під час висадки окупантів на берег: ВМС ЗСУ оприлюднили відео

Країна-агресор Російська Федерація зробила спробу висадити своїх військовослужбовців у повному обмундируванні на берег, що завершилося летальними втратами для окупаційних сил Путіна.

Ліквідований катер РФ

Фото - censor.net

Річ у тім, як пише “НБН” із посиланням на оприлюднене в Мережі Військово-морськими силами Збройних сил України відео, що російський катер типу КС-701 “Тунець” доправив окупаційні сили на берег і в цей самий момент, щойно супротивник розпочав розвантаження, його було знищено.                                                                                                                                                                                                                                                                              Відео моменту знищення російського катера з окупантами було опубліковано представниками Військово-морських сил Збройних сил України. Судно було підірвано разом з екіпажем і озброєнням, яке вони туди доставили.

У повідомленні до відео зазначається:

На території північно-західної частини Чорного моря під час спроби висадки ворожого особового складу, сили морської авіації ВМС ЗСУ знищили ворожий катер типу КС-701 “Тунець”.

Згідно з оприлюдненою інформацією, шістьох окупантів було ліквідовано та ще двоє дістали поранення.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що Буданов знайшов пояснення тому, керівництво РФ масово змінює позицію щодо війни в Україні.

Exit mobile version