Українські захисники готуються до відбиття наступу військ РФ: Анна Маляр озвучила напрямок

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр зробила заяву про те, що війська країни-агресора Російської Федерації готуються до наступу на позиції ЗСУ. Відповідно наші захисники ведуть роботу з підготовки до відбиття такого наступу.

Анна Маляр

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, Маляр розповіла про це в ефірі телемарафону. За її словами, РФ планує провести ротацію на Куп’янсько-Лиманському напрямку, після чого застосувати там десантно-штурмові бригади.

Примітно, що на вищевказаному напрямку Збройні сили України зараз готуються до того, щоб ворогу дали відсіч. З цієї причини командування аналізує ситуацію, прораховує дії окупаційних сил, а також думає, як ввести ворога в оману.

Згідно зі словами Анни Маляр, уся ця робота зараз робиться для того, щоб не надати ворогові можливості протидіяти на Лиманському та Куп’янському напрямках. А ось ворог, своєю чергою, для наступу на цих напрямках комплектує резерви з підрозділів, що перебувають на відновленні та були переведені з Білорусі.

Нагадаэмо, раніше ми писали про те, що ЗСУ пошкодила мости на окупованих територіях до такого стану, що окупанти не можут тепер використовувати їх для перекидання військової техніки.

Exit mobile version