У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Бахмутському напрямку: зведення

Українські Сили оборони продовжують наступальні дії на Мелітопольському напрямку, а також штурмують Бахмутський напрямок. Загалом, за минулу добу було зафіксовано понад 20 бойових зіткнень.

Битва за Бахмут

Фото - liga.net

Як повідомляє “НБН“, про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

Повідомляється, що українські захисники не дають просуватися вперед російській армії, при цьому вони відбивають атаки на Куп’янському напрямку поблизу Новоселівського Луганської області; на Бахмутському напрямку неподалік Кліщіївки Донецької області; на Авдіївському напрямку поблизу Кераміка та Авдіївки Донецької області; на Мар’їнському напрямку поблизу Мар’їнки і на Запорізькому напрямку поблизу Новоданилівки та Роботиного Запорізької області.

Загалом окупанти здійснили 10 ракетних і 46 авіаційних ударів, провели 37 обстрілів, використовуючи реактивні системи залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах , – заявили в Генштабі.

Також відомо, що за останню добу авіація Сил оборони сім разів завдавала ударів по місцях розташування особового складу озброєння та військової техніки ворога. Підрозділи ракетних військ вразили 5 артилерійських засобів противника.

Нагадаємо, раніше в ISW розповіли про наступ ЗСУ на Бахмутському напрямку.                                                                                                                                                                                                                                                             

Exit mobile version