Заважають проведенню операцій на лінії фронту: аналітики ISW розповіли, на що скаржаться російські окупанти

Аналітики вашингтонського Інституту вивчення війни повідомляють, що у путінських окупаційних силах наростають проблеми, які заважають загарбникам проводити операції на лінії фронту в Україні. Експерти розповіли про головні скарги «визволителів».

Російський окупант

Фото – ЕРА

Аналітики ISW у своєму звіті зазначають, що армія Путіна зіткнулася із серйозними проблемами, які заважають їй вести бойові дії в Україні. Зокрема, окупанти відмовляються виконувати завдання через відсутність евакуації поранених та загиблих із прифронтових зон та передової, інформує «НБН».

Як повідомили американські експерти, диверсійно-розвідувальна група «Русич» оприлюднила перелік проблем «визволителів». Окрім небажання росіян евакуювати «200-х» та «300-х» з поля бою, окупанти скаржаться на те, що точність і дальність контрбатарейної боротьби ЗС РФ поступається можливостям ЗСУ.

Також загарбникам не вистачає снарядів «Краснопіль» із лазерним наведенням та безпілотників для їх наведення, а російські РСЗВ «Торнадо-С» менш стійкі до РЕБ, ніж HIMARS українських військових.

У «другій армії світу» спостерігаються і проблеми з комунікацією між підрозділами. Так відбувається, оскільки путінські солдати самостійно закуповують засоби зв’язку, моделі яких відрізняються.

Нагадаємо, в ОК «Південь» пояснили, які проблеми не дозволяють росіянам у регіоні розпочати активну підготовку до сезону холодів.

Exit mobile version