Зеленський прокоментував інформацію про глобальну корупцію в Україні

Гарант Конституції України Володимир Зеленський прокоментував інформацію про випадки корупції в нашій країні, пов'язані з допомогою іноземних партнерів.

Володимир Зеленський

Фото - lb.ua

Як інформує “НБН“, про це президент України заявив в інтерв’ю СNN, повну версію якого оприлюднив Офіс президента України.

Так, Верховний головнокомандувач заявив, що всі випадки корупційних скандалів у нашій країні ніяк не пов’язані з допомогою від партнерів України. Інакше кажучи, йдеться не про зброю наших партнерів, не про кошти, які виділяються на зброю, для бюджету, виплати пенсій, соціальної підтримки тощо. За словами українського лідера, все це зовсім інші справи, які не стосуються наших партнерів. 

Таким чином президент Зеленський відповів на репліку представника преси щодо виконання випадків корупції в Українській державі.

Відповідаючи на уточнювальне запитання про те, чи здатен глава Української держави здійснити зміни, щоб унеможливити корупцію, він підкреслив, що не має іншого вибору в цьому плані.

Альтернативи немає, та й не хочу я її. Ми не хочемо жодних компромісів не те що з корумпованими людьми, а навіть і думок про це, – повідомив Зеленський.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про бажання Зеленського прирівняти корупцію в Україні до державної зради.

Exit mobile version