Окупанти демонстративно їздять з місця на місце: Гуменюк повідомила про ситуацію на лівобережжі Херсонщини

Начальниця прес-центру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк розповіла про ситуацію на окупованому лівому березі Херсонської області. Вона пояснила, навіщо «визволителі» демонстративно їздять з місця на місце.

Наталія Гуменюк

Фото – novyny.live

В ефірі «24 каналу» речниця оперативного командування «Південь» повідомила, що на лівому березі Херсонщини «друга армія світу» активно маневрує. За словами Гуменюк, така активність ЗС РФ потрібна їм для демонстрації «резервів», які нібито прибули в регіон, інформує «НБН».

Глава прес-центру зазначила, що в області знаходяться підрозділи армії Путіна з різних регіонів, тому вони не знають і не бачать багатьох. Часто на лівому березі Херсонщини може рухатися одна й та сама колона «визволителів», яка демонстративно їздить з місця на місце, намагаючись показати ЗСУ, що нібито туди підтягуються резерви.

Водночас у лавах російських загарбників процвітає дезертирство. У зв’язку з цим росіяни формують загороджувальні загони з Росгвардії та кадирівців, які намагаються завадити втікачам кидати позиції на передовій.

Раніше Гуменюк розповіла про обстановку у прифронтових районах Херсонської області.

Exit mobile version