На Запоріжжі фіксують випадки загадкових смертей окупантів: Федоров розповів подробиці про інциденти

Мер Мелітополя Іван Федоров повідомив, що на тимчасово захоплених територіях Запорізької області фіксують випадки загадкових смертей військових «другої армії світу». Також чиновник розповів про дезертирство «визволителів».

Російський окупант

Фото – rueconomics.ru

В ефірі національного телемарафону мелітопольський мер повідомив, що за останній тиждень у Запорізькій області помітний масовий занепад духу у путінських солдатів, інформує «НБН».

За словами Федорова, у низці міст регіону зафіксовано випадки загадкових смертей російських загарбників. Зокрема, у Токмаку в тилу виявили тіла двох «визволителів».

Чиновник додав, що у Мелітополі один із військових ЗС РФ повісився, оскільки не хотів виконувати накази командування. На тимчасово окупованих територіях Запоріжжя процвітає дезертирство росіян.

Міський голова зазначив, що загарбники одягають цивільний одяг і намагаються втекти з області. Путінські солдати влаштовують фільтрацію на виїздах із населених пунктів та шукають автівки, в яких сидять переодягнені бійці «другої армії світу».

Раніше речниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк розповіла, навіщо окупанти на лівому березі Херсонської області демонстративно їздять з місця на місце.

Exit mobile version