Повернення «вагнерівців» під Бахмут: в ISW повідомили, яка проблема виникла у ПВК

Найманці російської приватної військової компанії «Вагнер» повернулися на фронт в Україну та були відправлені під Бахмут Донецької області. Як стверджують у вашингтонському Інституті вивчення війни, у бойовиків виникли проблеми.

ПВК "Вагнер"

Фото – ura.news

Напередодні CNN, посилаючись на українського військового, повідомило, що «вагнерівці» повернулися на поле бою під Бахмут. Пізніше начальник прес-служби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш підтвердив відповідну інформацію, повідомляє «НБН».

Частина найманців ПВК переуклала контракти з Міністерством оборони Російської Федерації та повернулася в Україну з Республіки Білорусь. Аналітики ISW у своєму звіті повідомляють, що бойовики зіштовхнулися із проблемою в організації.

Експерти пишуть, що група «Вагнера» після загибелі її ватажка, олігарха Євгена Пригожина змінила командирів. Однак ПВК важко провести злагоджену реформу навколо нового керівництва, про що свідчить передислокація найманців із РБ у район Бахмута.

Раніше у ДПСУ розповіли, чи достатньо «вагнерівців» перебуває на білоруській території для повторного вторгнення до нашої країни.

Exit mobile version