Конфлікт між російськими окупантами та підрозділами «ДНР» набирає обертів – ISW

У вашингтонському Інституті вивчення війни повідомляють, що напруженість у відносинах між регулярними військами Російської Федерації та збройними формуваннями так званої «Донецької народної республіки» зростає.

Російський окупант

Фото – unn.com.ua

Американські експерти у своєму звіті заявили, що на фронті в Україні конфлікт між окупантами РФ та підрозділами так званої «ДНР» набирає обертів, інформує «НБН».

Аналітики звернули увагу на висловлювання одного з російських «військкорів» зі складу 37-ї ОМСБр, який висміяв бойовиків «народної республіки» за те, що вони займають позиції далеко за лінією фронту, яку утримують ЗС РФ.

«Військовий кореспондент» також заявляв про низький рівень кваліфікації збройних формувань із ОРДО та недовіру до них з боку «визволителів».

В ISW вважають, що звинувачення «військкора» свідчать про наростання конфлікту між формуваннями «ДНР» та солдатами путінських окупаційних сил.

Раніше в ISW повідомили про ознаки, які вказують на підготовку РФ до можливих конфліктів із державами-членами НАТО та країнами Балтії.

Exit mobile version