Євлаш повідомив про ситуацію на Лимано-Куп’янському напрямі, розкривши тактику штурмів росіян

Начальник прес-служби Східного угруповання військ ЗСУ капітан Ілля Євлаш повідомив про перебіг бойових дій у районі Куп'янська та Лимана, розкривши тактику штурмів, яку використовують бійці «другої армії світу».

ЗСУ

Фото – zsu.gov.ua

В ефірі національного телемарафону Євлаш розповів, що на Лимано-Куп’янському напрямі воюють угруповання окупантів «Шторм-Z». Росіяни намагаються «розробити» ці підрозділи, щоб убезпечити їх від «демілітаризації» ЗСУ артилерією та БПЛА, інформує «НБН».

Представник Східного угруповання військ зазначив, що на цих ділянках фронту ворог намагається штурмувати позиції захисників у темний час доби в погану погоду та обстрілювати їх з артилерійських систем з максимально крайніх граничних дистанцій.

Глава прес-служби пояснив, що окупанти таким чином намагаються убезпечити ці установки від ударів контрбатарейних підрозділів та FPV-дронів ЗСУ.

Капітан наголосив, що мета ЗС РФ – оточити Куп’янськ Харківської області, після чого вийти на кордон річки Оскол та пробивати сухопутний коридор до селища міського типу Борова.

Раніше Євлаш повідомляв, із чим пов’язане закінчення періоду «затишшя» в районі Куп’янська та Лимана.

Exit mobile version